U prijateljskoj utakmici pred početak prvenstva Premijer lige, RK "Leotar" je na svom parketu bio bolji od RK "Partizan" iz Tivta 27:24 (13:11).

Rk leotar trebinje1.jpg

Ekipa iz Tivta koja dijeli prvo mjesto sa RK "Lovćen" u jesenjem dijelu prvenstva Crne Gore poražena je od Leotara koji je bio bolja ekipa tokom 60 minuta.

Gosti su bolje počeli i minimalno vodili sve do 15. minuta i rezulata 5:6. Tada domaćin polako preokreće rezultat u svoju korist i u 26. minutu dolazi do dva gola razlike 11:9, a na odmor se odlazi rezultatom 13:11.

Tokom drugog poluvremena Trebinjci serijom od 4:0 za dva minuta dolaze u vođstvo od 18:13 u 36. minutu.

Do kraja utakmice Tivćani su se u 47. minutu približili na dva gola 22:20, ali opet serijom 4:0 domaćin dolazi do plus šest 26:20.

Ipak krajnji rezultat je bio 27:24, ali treba istaći da su utakmicu završile buduće nade Leotara.

Večeras su svi igrači Leotara imali minutažu i trener Darko Tavrić bio je zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Imam riječi hvale za sve momke koji su igrali večeras. Posebno bih pohvalio mlađe igrače koji su pokazali da se radi na treninzima, ali potrebno je još dosta vremena da budu pravi igrači. Ako ovako nastave na pravom su putu", istakao je Tavrić.

RK "Leotar": Radović, Savović, Janković, Miličević 5, Abramović, Draganić 2, Nikolić 2, Bugarinović 4, Ninković 4, Srdanović 3, Komnenović 1, Ratković, Grk 4, Parežanin 2, Orbović, Stojanović. Trener: Darko Tavrić.

RK "Partizan": Sinđić, Čule, Mudreša, Dosković, Marković 2, Samardžić, Peruničić 6, Mandić 2, Pejović, Barac, Međedović, D. Kaluđerović 2, N. Drakulović 5, Teskera, V. Drakulović 4, V. Kaluđerović 3.. Trener: Bojan Stjepčević.