Na internetu se svakodnevno mogu pročitati zanimljivi oglasi, a jedan takav objavio je Bilećanin koji prodaje "Audija A3" za koji, kako je napisao, kupcu daje, ni manje ni više, nego ličnu garanciju.

audi bileca.jpg

Riječ je o vozilu iz 2009. godine, sa 140 konjskih snaga, euro pet motorom i pređenih oko 250.000 kilometara.

"Auto je prešlo, orginalnih, 250.000 kilometara. Kome je to puno, nije problem, možemo ga odmah vratiti na 160.000 kilometara, kao što ih je 90 odsto vraćeno. Urađen veliki i mali servis. Na svakih 9.000 kilometara sipao sam novi Castrol 5w30 i svi filteri su mijenjani redovno. Nije udarano, ispravljano, kidano, peglano, sastavljano iz dijelova - što sve garantujem", kaže u opisu vozila ovaj Bilećanin.

U nastavku detaljnog opisa, između ostalog, piše da automobil nije lickan, poliran i našminkan pred prodaju, a nije ni čipovan kako to inače rade pa "sahrane" motor, oko koga, takođe, niko nikada nije "šupao".

"Nikada u motor nisu salijevani nikakvi adetivi, da ne bi, mrsio ili da ne bi dimio. Na autu je svaki dio nov-novcat postvaljen. Niti šta lupka, niti šta kucka u vožnji. Auto je bez greške i najmanjeg nedostatka ili skrivenih mana. Ne traži, apsolutno, nikakvog ulaganja za duži vremenski period. Samo sipati naftu i vozi", kaže se u oglasu.

Sa "Audijem", kako je napisao, nikada nije startovano i okretano pod ručnom, već je automobil pažen kao beba kod kuće, a onoga ko se odluči da kupi automobil čeka i ručak i to u kući prodavca.

Prodaja na nekim sumnjivim mjestima ili ispred nekih "tamo zgrada" ne dolazi u obzir, već isključivo ispred kuće prodavca.

Cijena je po dogovoru.