Vašem kupatilu je neophodna sanacija, ali još uvijek niste uspjeli da pronađete najbolja keramička rješenja i sanitarije!? Onda je vrijeme da posjetite salon keramike ENMON u ulici Trebinjske brigade 3.

salon keramike enmon trebinje (8).jpg

U velikom salonu pronaći ćete ono što i želite - keramičke pločice, granitnu keramiku, sanitarije, galanterije ili prateću opremu za kupatila renomiranih svjetskih proizvođača po pristupačnim cijenama. Neće izostati ni savjeti stručnih radnika spremnih da vam sve pojasne i do najsitnijih detalja vas upute u sve potencijalne nejasnoće.

Ovdje možete da kupite i lijepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masu u svim bojama, lijepkove za stiropor, siporeks i ostale praškaste proizvode u građevinarstvu, koji posjeduju atest IMS.

salon keramike enmon trebinje (14).jpg

Privredno društvo ENMON d.o.o. je osnovano 1990. godine sa sjedištem u Beogradu, a kompaniju danas čini preko 900 zaposlenih.

Kompanija ENMON od početka rada prati mnoge renomirane građevinske firme u njihovim završnim radovima sa kompletnim programom za opremanje kupatila i kuhinja kako u stambenim, tako i u poslovnim objektima, kao i u objektima posebne namjene.

Posjetite ENMON i uvjerite se da u ovom salonu keramike imaju najbolju ponudu, vrhunski kvalitet i pristupačne cijene.

Ukoliko ne živite u Trebinju, za aktuelnu ponudu, akcije i savjete možete se obratiti radnicima ovog salona putem Fejsbuk stranice "ENMON Trebinje".

 
salon keramike enmon trebinje (13).jpg
salon keramike enmon trebinje (12).jpg
salon keramike enmon trebinje (11).jpg
salon keramike enmon trebinje (10).jpg
salon keramike enmon trebinje (9).jpg
salon keramike enmon trebinje (7).jpg
salon keramike enmon trebinje (6).jpg
salon keramike enmon trebinje (5).jpg
salon keramike enmon trebinje (4).jpg
salon keramike enmon trebinje (2).jpg
salon keramike enmon trebinje (1).jpg