Na stadionu u Policama jesenji prvak Druge lige Republike Srpske grupa istok FK "Leotar" pobijedio je FK "Obilić" iz Herceg Novog, člana Treće lige Crne Gore-južna regija rezultatom 4:1 (1:0).

Fk leotar.jpg

U prvom poluvremenu malobrojni gledaoci mogli su da vide samo jedan gol, a u nastavku pet.

Poveo je domaćin golom Alekse Spaića u 15. minutu. Gosti su izjednačili preko Krivokapića u 47. minutu na 1:1. Golom Zečevića u 70. minutu Leotar je poveo sa 2:1, a samo dva minuta kasnije Milić je postigao i treći gol za svoju ekipu. Konačan rezultat postavio je Medan u 86. minutu.

Tokom prvog poluvremena igrali su mlađi igrači i oni koji su došli u pripremnom periodu. U nastavku utakmice u igru su ušli i iskusni igrači.

Trener Oleg Ćurić bio je djelimično zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Nakon uvodnog rada prve sedmice iskoristili smo priliku da odigramo utakmicu sa nešto lakšim protivnikom kako bi istestirali nove igrače i imali jasniju sliku za nastavak priprema", rekao je Ćurić.

FK "Leotar": Vukanović, Paranos, Milić, Ateljević, Grahovac, Šešelj, S. Spaić, Stajić, Medan, A. Spaić, Mladenović. Igrali su još: Andrić, Ramić, Zečević, Ristić, Sekulović, Aćimović, Koprivica i Ninković.

FK "Obilić": Jelisej, Nišavić, Perović, Đurđević, Deletić, Radmilović, Krivokapić, Gugić, A. Vujičić, U. Vujičić, A. Anđelić. Još su igrali: Radovanović, Kise, Mijović, Nišavić, Sošić, Šijačić.