U Ski centar "Ravna planina" kod Pala po prvi put otputovalo je 26 mladih Trebinjca sa dva trenera iz Sportskog društva "Leotar", koji će tokom vikenda proći školu skijanja na ovom popularnom skijalištu.

skola skijanja trebinje.jpg

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić kazao je da se grad odlučio na organizovanje škole skijanja kako bi nagradio najperspektivnije sportiste i najaktivnije polaznike kampa "Povratak prirodi" i "Škole sporta".

"Obezbijedili smo smještaj i ishranu djeci, opremu za skijanje, a po sniženim cijenama dobili smo korišćenje gondole i skijališta na 'Ravnoj planini", rekao je Ćurić, zahvaljujući se vlasniku ski centra "Ravna planina" Veljku Golijaninu na nesebičnoj podršci.

On je istakao da vjeruje da će naši mladi sugrađani naučiti da skijaju i da će im ovo, svojevrsno nagradno putovanje, ostati u lijepom sjećanju.

"Nadamo se da će organizovanje škole skijanja postati praksa i da će će se mladi ljudi truditi u sportskim aktivnostima kako bi išli na ovo putovanje", naveo je Ćurić.

Predsjednik Sportskog društva "Leotar" Velibor Brnjoš istakao je da sa djecom putuju i dva trenera iz "Škole sporta", koji će paziti na sve učesnike ovog putovanja.

"Očekujemo da učesnici imaju lijepo druženje, steknu nova prijateljstva i savladaju skijanjae ali i uživaju u pogledu iz gondole", naveo je Brnjoš.

Na skije na "Ravnoj planini" po prvi put će stati Tamara Milanović, koja kaže da joj je drago što je baš ona izabrana između 26 učesnika.

"Nikada ranije nisma skijala, pa se nadam da ću uz instruktore naučiti da skijam", navela je Tamara.

Iskustva u skijanju nema ni Stefan Milojević, a za organizaciju ima samo riječi hvale.

IMG_7879.JPG

Nada se, kaže, lijepom druženju i uživanju na Ravnoj planini.

Organizatori škole skijanja su Grad Trebinje i Sportsko društvo „Leotar“, uz podršku Ski centra „Ravna planina“.