Košarkaše "Leotara" u 48 sati očekuju dvije teške utakmice na domaćem parketu. Prvo u petak u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u zaostaloj utakmici 13. kola u prvenstvu BiH Liga 12 Trebinjci dočekuju ABA ligaša KK "Igokea" iz Aleksandrovca, a veću nedjelju dolazi ekipa Zrinjskog iz Mostara.

Kk leotar.jpg

Šta reći o ekipi koja dugi niz godina igra u ABA ligi i koja u dosadašnjem toku prvenstva ima 11 pobjeda i dva poraza. Riječ je o iskusnon ekipi koja u svojim redovima ima Lešića, Gagića, Ilića, Vona, Grina - dobre igrače na svim pozicijama.

Nakon lošeg i blijedog izdanja u Čapljini pred ljubimcima košarkaške publike Aleksića, Rikala, Ninkovića, Pendića, Andrejevića, Raičevića... obaveza je da pokažu sve što znaju i ako se ukaže prilika i da pobijede.

U taboru ekipe iz Trebinja niko ne sumnja da će igrači dati sve od sebe da u petak budu bolji od renomiranog protivnika, ali pitanje je koliko će ti igrači moći da se odmore i samo nakon 48 sati ponovo izađu na megdan "Zrinjskom" iz Mostara.

"Posložiti ekipu da bude u ful izdanju u petak i nedjelju je vrlo teško, ali učinićemo sve da riješimo taj problem. Teške utakmice su pred nama i tako se ponašamo da damo svoj maksimum na ovim utakmicama i da ponedjeljak bude radostan dan za sve nas", rekao je trener Miro Vukoje.

Iz uprave trebinjskog premijerligaša pozivaju sve istinske ljubitelje sporta da dođu u petak da svojim bodrenjem pomognu Leotaru da dođe možda i do pobjede.

Utakmica u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" igra se u petak sa početkom u 19.00 časova.