Narodni poslanik i predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak kaže da je još uvijek član Socijalističke partije, sve dok na žalbu ne odgovori statutarna komisija.

goran selak.jpg

Selak je još jednom pozvao na jedinstvo u partiji i na sprečavanje samovolje jednog čovjeka, koji zbog ličnih interesa pokušava da pocijepa partiju.

"Hvala svim Socijalistima od Trebinja do Novog Grada na velikoj podršci koju dobijamo iz minuta u minut. Naši članovi, među kojima su i osnivači Socijalističke partije, nisu nam dali da odustanemo. Mnogo ljudi vjeruje u ovo što radimo i svaki pravi Socijalista je protiv privatizacije partije i okretanja leđa bazi i građanima. Sjednica Glavnog odbora je sazvana nelegalno. Nije čak ni usvojen dnevni red na sjednici Izvršnog odbora. Takođe, samo 15 ruku se diglo za isključenje i to dovoljno govori. Predsjednik Đokić se u strahu poslužio obmanama i falsifikatima, ali to je uvijek kratkog daha. Vrlo brzo ćemo vidjeti stvarnu sliku. Nas 5 poslanika smo jedinstveni i složni da nastavimo započeto a uskoro će nam se pridružiti i šesti", istakao je Selak.

Podsjetimo, juče je u Doboju održana sjednica Glavnog odbora SP na kome je potvrđena ranija odluka predsjednika partije da isključi šefa kluba poslanika Maksima Skoka, narodnog poslanika i predsjednika GrO Banjaluka Gorana Selaka i člana IO i GO SP, te predsjednika regije Krajina Milenka Savanovića, zbog činjenice da su poslanici u NS RS od premijera Radovana Viškovića tražili smjenu ministra Đokića zbog brojnih afera i činjenice da je zbog jedne od afera trenutno pod istragom republičkih institucija.