Na stadionu u Policama trener Leotara Oleg Ćurić izvršio je prozivka igrača, kojom su počele pripreme za proljećni dio sezone.

Fk leotar pripreme 20202.jpg

Na prvom treningu pojavilo se 19 fudbalera i vidljivo je da je Leotar uradio ono što je uprava od početka u svom planu zacrtala, a to je povratak mladih igrača koji su prošli fudbalsku omladinsku školu u Leotaru.

Trener  Ćurić je istakao da nakon duže pauze Leotar nastavlja sa radom, jer je prošlo je pedesetak dana od posljednjeg okupljanja i svi koji su došli na trening željni  su rada i dokazivanja.

"Najvažnije je da smo zadržali postojeći kadar igrača osim Šešelja, Simovića, Ćolića i Nikolića. U narednih nekoliko dana očekujemo da dođe još nekoliko igrača sa kojima smo obavili razgovor i naravno u toku priprema moguće je da nam se još neko pridruži", rekao je Ćurić.

Pripreme će biti obavljene u Trebinju, a do početka prvenstva Leotar će odigrati šest prijateljskih utakmica.

Fk leotar pripreme 20201.jpg

Prva utakmica odigraće se protiv FK "Obilić" iz Igala, a zatim i protiv FK "Oimpik" iz Sarajeva, FK "Arsenal" iz Tivta, FK "Bokelj" iz Kotora.

Leotar se nakon jesenjeg dijela Druge lige Republike Srpske grupa istok nalazi na prvom mjestu sa 35 bodova i drugoplasiranoj "Drini" iz Zvornika bježi četiri boda.

Prvenstvo počinje 7. marta, a Trebinjci prvu utakmicu igraju 8. marta u Palama protiv FK „Romanija“.