Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin uputio je srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku čestitku povodom božićnih i novogodišnjih praznika.

tramp putin.jpg

- Ove praznike dočekujemo s posebnim osjećajem jer su ispunjeni toplinom domaćeg ognjišta i dobrim porodičnim tradicijama i uvijek nam daruje nadu u radosne vijesti i promjene ka boljem - naveo je Putin u čestitki.

Ruski predsjednik je naglasio da iskreno želi da 2020. godina bude uspješna i da donese sreću srpskom članu Predsjedništva BiH.

Čestiku srpskom članu Predsjedništva BiH uputila je i predsjednik Savjeta federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Valentina Matvijenko, koja je poželjela Dodiku mnogo zdravlja, te srećnu i uspješnu 2020. godinu.

Božićne i novogodišnje praznike srpskom članu Predsjedništva BiH čestitao je i gubernator Nižnjeg Novgoroda Gleb Nikitin.

Porodica Tramp čestitala praznike Dodiku i njegovoj porodici

Američki predsjednik Donald Tramp sa suprugom Melanijom i sinom Baronom čestitao je srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, njegovoj supruzi i porodici novogodišnje i božićne praznike.

Čestitka porodice Tramp stigla je juče u kabinet srpskog člana Predsjedništva BiH, piše "Srna".

Naslovljena je na srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika i njegovu suprugu Snežanu.

"Srećan Božić i Nova godina", navodi se u čestitki.