Dok je većina građana Crne Gore na ulicama zbog otimanja hramova Srpske pravoslavne crkve, predsjednik te zemlje Milo Đukanović se dobro provodi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Milo djukanovic majami jaja.jpg

Prije nekoliko dana u javnosti se pojavila fotografija crnogorskog predsjednika i njegove supruge u luksuznom hotelu "Faena" u Majamiju, gdje prenoćište košta 2.000 dolara.

Po svemu sudeći, Đukanoviću se sviđa u Majamiju pa je tamo proslavio Novu godinu.

Ipak, prema informacijama koje je na društvenim mrežama podijelio reditelj Boris Malagurski, Srbi koji žive u SAD potrudili su se da Đukanoviću pokvare provod.

- Dok je Milo Đukanović slavio Novu godinu u prestižnom restoranu Villa Azzur u Majamiju, jedan Srbin, koji mi je poslao ovu sliku i informaciju, raširio je srpsku zastavu pored njega. Prema njegovom navodu, Milo je bio zgrožen, zvao je policiju i rekao da “mu je život ugrožen i u 00.45 je izveden iz lokala pod jakom pratnjom policije i obezbjeđenja - napisao je Malagurski na "Fejsbuku".

Izvor mu je, piše u nastavku Malagurski, prenio i da je Milo i dalje u Majamiju i da su ga prije neki dan neki klinci gađali jajima sa broda.

- I pticama na grani je jasno da je njegovo vrijeme prošlo, bravo za srpski inat, bravo svima koji izlaze na proteste širom Balkana za borbu, a Milo će morati da se vrati u Crnu Goru da odgovara za sva zlodjela koja je počinio - napisao je Malagurski.