Tradicionalno druženje članova Ansambla narodnih igara /ANI/ "Jovan Dučić" sa korisnicima Doma penzionera i ove godine se nastavilo kroz pjesmu i igru.

Koncert ani jovan ducic u domu penzionera5.jpg

Direktor "Doma penzionera" Rajko Ćapin je rekao da je ovo još jedan način da se upotpuni, učini komfornijim i udobnijim život ljudima koji koriste usluge Doma penzionera.

"Mi sa našim korisnicima imamo različite sadržaje od radionica preko kulturno-zabavnih večeri i na taj način želimo da im život učinimo ljepšim i sadržajnijim. Aktivni su zavisno od svojih psiho-fizičkih sposobnosti, a neki su u svom trećem životnom dobu probudili skrivene talente koje su imali u sebi", istakao je Ćapin.

Koncert ani jovan ducic u domu penzionera1.jpg

Predsjednika ANI "Jovan Dučić" Nebojša Ratković rekao je da ovo za ansambl znači mnogo, jer ako bude zdravlja svi ćemo doći u godine korisnika Doma penzionera.

"Puno nam znači jer na ovakav način uljepšamo njihove trenutke i gledamo sebe u budućnosti kako ćemo se osjećati i funkcionisati, naročito mi koji smo cijeli život posvetili folkloru", rekao je Ratković.

Na koncertu su učestvovali izvođački, pripremni i najmlađi ansambl, guslari i pjevačka grupa.

Koncert ani jovan ducic u domu penzionera4.jpg

Koncert ani jovan ducic u domu penzionera3.jpg

Koncert ani jovan ducic u domu penzionera2.jpg