Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Policija potvrdila pisanje TrebinjeLive - Radi se na rasvjetljavanju motiva napada na Trebinjca

Policijskoj stanici Trebinje jedno lice je prijavilo da ga je fizički napalo više nepoznatih lica ispred ulaza u stambenu zgradu u kojoj stanuje, kojom prilikom su mu otuđili torbu sa foto aparatom i dodatnim dijelovima za foto aparat, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

policija.jpg

Operativnim radom policijski službenici su u mjestu Volujac pronašli torbu sa ukradenim predmetima.

O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Trebinje.

Nastavlja se rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

Više informacija o ovom događaju iz policije će saopštiti u ponedjeljak.

Portal TrebinjeLive.info sinoć je objavio nezvaničnu informaciju da je trebinjska policija identifikovala nekoliko lica iz Hrvatske, koji su napali jednog Trebinjca koji je prisustvovao tradicionalnoj bakljadi u čast 9. januara - Dana Republike Srpske kod Spomenika braniocima Trebinja sa namjerom da mu oduzmu ruksak, vjerujući da se u njemu nalazi srpska trobojka sa natpisom "Trebinje".

Prema saznanjima do kojih smo došli, Trebinjca je napalo nekoliko mlađih lica, navodno mladih pripadnika HDZ-a, ispred ulaza zgrade u kojoj živi, a tom prilikom oduzeli su mu ruksak i u lice prsnuli "biber sprej".

Zatim su napustili lice mjesta i magistralnim putem prema Dubrovniku uputili se ka graničnom prelazu Ivanica, a o cijelom događaju obaviještena je trebinjska policija koja je brzom reakcijom i uz pomoć gradskog video nadzora došla do zanimljivih detalja.

Ruksak su bacili u Volujcu, a pronašao ga je jedan biciklista, koji to prijavio policiji.

TrebinjeLive.info saznaje da je policija došla do informacija da su mladići iz Hrvatske imali namjeru da uzmu srpsku trobojku sa natpisom "Trebinje" i tkaninu sa natpisom "Reći ću vam iz inata, još uvijek je srpska Sparta", sa namjerom da se u Hrvatsku vrate "sa trofejem" i iste zatim zapale.

TrebinjeLive.info nezvanično saznaje da je trebinjska policija uspostavila saradnju sa policijom Dubrovačko-neretvanske županije po ovom pitanju.

Tagovi:

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja