Radnicima u proizvodnim pogonima  Prehrambene  industije  “Swisslion Trebinje” odlukom predsjednika ove kompanije Rodoljuba Draškovića  isplaćena  je 13 plata.

svislajon nevesinje.jpg

„To je bila njegova  odluka i način  da zaposlenima zahvali na postignutim rezultatima i uljepša predstojeće Božićne praznike“,  kažu  u Sistemu Swisslion.

Rodoljub Drašković godinama prati rad i zalaganje svakog zaposlenog radnika, a u Poslovnom  sistemu „Swisslion“  ih ima  više od 10.000. Ove godine odlučio je da angažovanost, motivaciju, trud, posvećenost i lojalnost svakog od njih posebno nagradi.

„13 plata stigla je u pravi čas i u vrijeme praznika mnogo nam znači. To što je to bila odluka predsjednika lično,  motiviše nas još više da u ovoj godini postignemo  bolje poslovne rezultate“, kažu radnici u proizvodnim pogonima koje je prijatno iznenadio SMS da je 13 plata već na računima.

Prije nekoliko dana Drašković je najavio povećanje plata zaradnike u proizvodim pogonima.

Na ovaj način poslao je jasnu poruku i drugim poslodavcima dasvaki radnik mora da se stimuliše i uvaži kako bi se na svomradnom mjestu osjećao kao kod kuće i kako bi ostvarivao dobreposlovne  rezultate.