Hari Varešanović sa bendom tačno u ponoć poželio je svim prisutnima na prepunom Trgu slobode i okolnim ulicama u Trebinju srećnu Novu 2020. godinu sa riječima: "Nadam se da ću biti pametniji, vi sretniji, bogatiji i veseliji. Srećna Nova godina".

Koncert hari mata hari trebinje1.jpg

A grupa Hari Mata Hari počela je sa svirkom u pola jedanaest. Nizali su se redom hitovi - "Volio bih da te ne volim", "Prsten i zlatni lanac", "Ja te volim najviše na svijetu", "Baš ti lijepo stoje suze", "Lejla".

Zatim pjesme Tošeta Proeskog i grupe "Indexi" - a sa sevdalinkom "Ružo, moja" ušlo se u 2020. godinu.

Od početka sviranja Hari je polako dizao atmosferu velikoh broja prisutnih koji su došli iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Republike Srpske, Federacije BiH, inostranstva.

Bila je to predivna slika na Trgu slobode.

Koncert hari mata hari trebinje2.jpg

Iz grada Vaterloa u Kanadi na doček Nove godine došli su Vesna i Vlado.

"Mi smo zaljubljeni u Trebinje, dolazimo ljeti, ali je ovo je prvi put da dolazimo za Novu godinu. Oduševljeni smo sa svim ovdje, a Hari Mata Hari je fenomenalan", ističe Vesna.

Andrej Ćosić i Marko Ranđelović su iz Paraćina došli da proslave Novu godinu u najjužnijem gradu Republike Srpske.

Koncert hari mata hari trebinje4.jpg

Prema Ćosićevim riječima ovo mu je treći put da dolazi u Trebinje i nagovorio je svoje društvo da dođu svi zajedno za doček Nove godine.

"Mome drugaru ovo je prvi put, a ja sam bio letos i svidelo mi se ovde naročito ovaj dio oko platana. Očekivali smo lepo vreme i ispunila nam se želja. Presrećni smo i puni utisaka", kaže Ćosić.

Kenan iz Sarajeva došao je da zajedno sa širom porodicom proslave Novu godinu u Trebinju.

Koncert hari mata hari trebinje3.jpg

"Po nama, ovo je jedno od najljepših mjesta na planeti i prelijepo nam je ovdje. Noć je bila idealna", jasan je Kenan.

Nakon više od dva časa pjevanja Varešanović je završio koncert sa riječima: "Hvala vam na prelijepoj noći u najljepšem gradu".

Organizator dočeka je Grad Trebinje.

Koncert hari mata hari trebinje5.jpg