Učenik 9. razreda Osnovne škole "Sveti Vasilije Ostroški" Zorica Darmanović napisala je najljepše pismo Djeda Mrazu u akciji "Pošte Srpske" i za nagradu je dobila tablet.

pismo djeda mrazu (2).JPG

Drugu nagradu, mobilni telefon, dobio je učenik iz Osnovne škole "Njegoš" iz Berkovića Vasilije Šukić, a treću, bežične slušalice, učenik iz Osnovne škole "Sveti Sava" iz Bileće Luka Bratić.

Pismo Zorice Darmanović je izabrano među 300 pisama koja su pisala djeca iz Bileće, Nevesinja, Gacka, Berkovića, Ljubinje, Trebinja.

"Nije sve u vrijednosti i to znaju mnoga djeca. Pismo nisam dugo pisala i drago mi je da sam osvojila nagradu jer sam se potrudila", iskrena je Zorica.

Prema riječima referenta za marketing u radnoj jedinici za poštanski saobraćaj Trebinje Momčila Milenića, ove godine najviše pisama stiglo iz Berkovića.

„Ovo je da malo promovišemo naše usluge i da najmlađima skrenemo pažnju na poštu, lijepo pisanje i da edukujemo naše buduće korisnike“, rekao je Milenić.

U devet radnih jedinica Pošta Republike Srpske organizuje se ova manifestacija da bi se najmlađoj populaciji uljepšali novogodišnji praznici.

pismo djeda mrazu (1).JPG