Jesen je idealan period za modno eksperimentisanje i pruža nam dosta mogućnosti kombinovanja različitih stilova i slojevitog oblačenja. 

modni aksesoari (1).jpg

U nastavku pogledajte koji su to modni aksesoari neophodni za ovu jesen.

Beretka i šešir

Ova dva modela kapa svoju popularnost stekla su još prošle godine, kada su djevojke apsolutno poludele za njima. Ništa drugačija situacija nije ni ove godine, zbog toga je vrijeme da ih obezbijedite ukoliko već niste.

modni aksesoari (2).jpg

Pored toga što mogu biti "spas u zadnji čas" kada nemate vremena da operete kosu, odlično će se uklopiti uz niski rep, puštenu ravnu kosu ili talase.

Beretka i crveni karmin donijeće duh Pariza u vaš stajling, dok će šešir dati pravi damski luk. 

Kada su šeširi u pitanju trudite se da birate one ravnih oboda i sa malo ukrasa jer ćete takve najlakše kombinovati.

Alke

Na veliku radost ljubitelja devedesetih alke su se vratile u modu, i sada su popularnije više nego ikad.

Nećete pogriješiti ukoliko odabarete klasičan model, ali preporučujemo vam da budete hrabre i birate što neobičnije boje i oblike kako biste vaš stajling podigle na viši nivo. 

Rajfovi i marame

Dizajneri su posebno stavili akcenat na uskrase za kosu, pa su se pored upečatljivih šnalica na kosi našli i neobični rajfovi. 

modni aksesoari (3).jpg

Najaktuelniji za ovu jesen su široki satenski i plišani rajfovi, ukrašeni biserima i kristalima. Birajte jarke boje i upečatljive dezene.

Marame su takođe u centru pažnje, ali ne kao ukras oko vrata već na kosi, tačnije oko glave.

Kaubojske čizme

Kaubojske čizme jesu još jedan modni aksesoar koji je doživio svoj povratak na velika vrata iz prošlosti. S tim što se jedina razlika ogleda u boji. Boja koja vlada u potpunosti kada je ovaj model obuće u pitanju jeste bijela.

Pored boje, sada su aktuelni i modeli kaubojki do članka i iznad koljena, što prije nije bio slučaj. Možete ih kombinovati uz kratke suknje, boho haljine ili dukoke farmerke, u svakom slučaju će odlično izgledati, kao i vi.

Male torbice

Iako su veoma nepraktične jer u njih gotovo ništa sem novčanika i telefona ne može da stane, predstavljaju apsolutni modni trend. 

Male torbice, klasičnih i ravnih krojeva pokazale su se kao odličan izbor za svaki stajling.

Popularan način na koji ih možete nositi jeste prebačene preko ramena ili jednostavno u ruci, u zavisnosti od toga šta vam se najviše dopada.