Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, provodeći pojačane aktivnosti u cilju sprječavanja maloljetničke delikvencije, sinoć su u jednom ugostiteljskom objektu u Trebinje izvršili raciju, kojom prilikom je pronađen i oduzet zamotuljak u kojem se nalazilo kokain, dvije željezne cijevi i nož, te sankcionisano više prekršaja po zakonu o javnom redu i miru.

policija.jpg

TrebinjeLive.info nezvanično saznaje da su policijski službenici u ugostiteljkom objektu "Galerija", kod lica inicijala D.B. pronašli i oduzeli nož.

"Protiv lica D.B. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, na osnovu Zakona o oružju i municiji", saopšteno je iz policije.

Kod lica inicijala S.L. policijski službenici su pronašli zamotuljak u kojem se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

"Protiv lica S.L. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka po zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga", navode iz policije.

Željezne cijevi su izuzete radnjom uviđaja.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru. Sankcionisana su dva prekršaja zbog posluživanja alkohola maloljetnim licima i četiri prekršaja zbog ometanja policijksih službenika u vršenju službene radnje