Policijski službenici Policijske stanice Bileća lišili su slobode dva lica inicijala G.G. i S.A. iz Gacka, zbog postojanja sumnje da su počinila krivično djelo krijumčarenje ljudi.

policija.jpg

Policijski službenici Policijske stanice Bileća preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje, u mjestu Korita, sinoć oko 19.00 časova,  zaustavili su putnički automobil marke „Golf 4“ kojim je upravljalo lice inicijala G.G., dok se terensko vozilo, marke „Hjundai“ kojim je upravljalo lice inicijala S.A, nastvilo kretati prema mjestu Brestice iz kog je pobjegao veći broj lica.

Policijski službenici su u blizini terenskog vozila pronašli deset lica, te utvrdili da se radi o ilegalnim migrantima, za koje postoji sumnja da su ilegalno prešli granicu sa susjednom državom, nakon čega je pretragom terena pronađen i vozač terenskog vozila.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH, a nakon konpletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo krijumčarenje ljudi.