Ne znamo za vas - ali mi šalove prosto obožavamo. Pored toga što će vas bez sumnje dodatno zagrijati, šal može da bude i autentičan modni detalj, koji će dati vašem izgledu jednu specifičnu notu.

sal (5).jpg

Ponekad sasvim običan autfit može izgledati vrlo upečatljivo, zahvaljujući detaljima u stilizaciji, a šal je komad aksesoara kojim to definitivno možete postići.

U nastavku pogledajte zanimljive prijedloge kako da stilizujete šal ove sezone.

Veliki šal veselog kolorita. Imaćete osjećaj kao da ste ponijeli ćebence od kuće, tako ćete biti ušuškani sa ovakvim šalom. A veseli kolorit razbiće monotoniju sivih dana koji su pred nama. Prugasti šalovi su posebno zanimljivi, a prisustvo raznih boja pruža vam mogućnost da uz još neke manje detalje srodnih boja - svaki put izgledate drugačije.

Karirani šal na pero. Ovakav šal može poslužitu i onih dana kada vam jakna nije potrebna, ogrnete preko džempera topli zamotuljak i spremni ste za sve dnevne izazove. Ali i kada nosite jaknu takođe ovaj način stilizovanja šala lijepo izgleda - ali i lijepo grije.

sal (4).jpg

Šal kao pončo. Da li preko jakne ili kao zamjena za jaknu - ovako stilizovan šal zaista dobro izgleda. Još kada se boje uklope sa ostalim dijelovima autfita - imate dobitnu kombinaciju. Ide lijepo uz farmerke, suknje, štikle, ravne cipele...

sal 3.jpg

Krem šal u kombinaciji sa sivim kaputom i krem torbom - klasika sa kojim nikada neme greške. Kada imate dobru i proverenu bazu, mogućnost kombinovanja je veća i lako uz minimalne detalje imate svaki put zanimljivu kombinaciju. 

sal (1).jpg

Zanimljivo stilizovan karirani šal u kombinaciji sa crnim kaputom. Ovakava kombinacija je pogodna za svaku priliku. Izgledaćete ležerno, sređeno i autentično, to je sigurno.

Ušuškajte se u šal zanimljivog dezena, uparite sa torbicom i obućom - i učinite svaku kombinaciju razigranom i zanimljivom. I naravno, zagrijte se dodatno kada dođu hladni dani. Birajte šal gustog tkanja, i znajate da zime nema za vas.

sal (2).jpg