U 13. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok FK "Leotar" je poražen u Foči od FK "Sutjeska" 1:0 (1:0).

leotar velez.JPG

Ovo je drugi poraz Trebinjaca istim rezultatom ( u 4. kolu bolji je bio FK "Milići") tako da je Leotar ostao na 31 bodu, a Sutjeska sada ima 18.

Tokom svih 90. minuta igrači Olega Ćurića bili su dominantniji. Imali su pet-šest dobrih prilika za gol, pogođena je i stativa, ali se nije zatresla mreža domaćina.

Što nije uspjelo gostima uradili su domaćini i to najiskusniji Dejan Rašević koji je u drugom minutu postigao svoj deveti pogodak u prvenstvu.

Niko na stadionu, a bilo je oko 200 gledalaca, nije očekivao da će se utakmica ovim rezultatom iz drugog minuta i završiti.

Šteta za Trebinjce da su sa jednom solidnom partijom izgubili utakmicu u kojoj su domaćini imali samo jedan šut u okvir gola.

Ova utakmica održana je dan ranije zbog svadbe jednog od prvotimaca Sutjeske.

Na tabeli Leotar ima sedam bodova prednosti u odnosu na FK "Drina" iz Zvornika, ali oni imaju utakmicu manje.

Sljedeće subote sa početkom u 14.00 časova na Policama i u derbiju jeseni Druge lige Republike Srpske sastaće se ove dvije ekipe.

FK "Sutjeska": Šehovac, Vasiljević, Filipović, Šupić, Ivanović, Rašević, Mojović, Todorović, Elez, Sekulić (od 90. minuta Davidović), Žugić.

FK "Leoar": Perišić, Čolić, Milić, Andrić, P: Šešelj, Ramić, Zečević, Medan (od 78. minuta Simović), Popović, Ristić, Sekulović