FK „Leotar“ je u 12. kolu Druge lige Republike Srpske u Policama slavio protiv FK „Mladost“ iz Rogatice sa 4:0 (0:0).

Fk leotar.jpg

Po lijepom i sunčanom vremenu okupilo se oko stotinak ljubitelja fudbala koji su vidjeli četiri gola, ali sva četiri u drugom poluvremenu.

Tokom prvih 45. minuta gledaoci nisu imali šta da vide jer nije bilo šansi ni na jednoj strani tako da se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

A onda su gledaoci od 47. do 60. minuta vidjeli tri gola. Prvo je mrežu gostiju načeo Simović u 47. minutu. Samo četiri minuta kasnije na nabačenu loptu sa strane glavom je natrčao N. Nikolić i postigao je drugi pogodak za Trebinjce.

Treći gol za domaćine postigao je Medan udarcem iskosa sa desetak metara u 60. minutu. U 70. minutu sa desne strane loptu u šesnaesterac nabacio je Koprivica na glavu Ristića čiji šut brani golman Rac. Ali iskusni Ristić upisao se u 78. minutu kada je O. Šešelj sa dvadesetak metara ubacio loptu u kazneni prostor, na nju je naletio Ristić i loptu poslao u mrežu za 4:0.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je rekao da njegova ekipa u prvom poluvremenu nije ozbiljno shvatila protivnika i da nije bilo šansi za golove.

“U drugih 45. minuta ušli smo ozbiljnije i agresivnije dali na početku gol i krenulo je kako treba. Upisali smo tri nova boda. Do kraja jesenjeg dijela imamo tri teške utakmice, ali se nadam da ćemo biti na pobjedničkom putu”, rekao je Ćurić.

U narednom kolu Leotar gostuje u Foči gdje ga dočekuje FK “Sutjeska”.

FK „Leotar“: Vukanović, Andrić (od 63. minuta Koprivica), O. Šešelj, Zečević, Medan, Prebiračević, Begenišić (od 63. minuta Spaić), Popović, Simović, N. Nikolić (od 58. minuta Ristić), Aćimović. Trener: Oleg Ćurić.

FK „Mladost“: Rac, Pavlović, Karišik, Klisura, Obradović, Duvnjak, Karlić, Mihajlović, D. Nikolić, Đurić, Miličević. Trener: Dragan Jovanović.