Subotnje popodne i veče bogati su sportskim događajima u najjužnijem gradu Republike Srpske.

trebinje1.jpg

U Policama FK "Leotar" dočekuje FK "Mladost" iz Rogatice u okviru 12. kola Druge lige Republike Srpske.

Vodeći tim na tablici dočekuje ekipu koja se nalazi na 14. mjestu i zaostatkom od 17 bodova, a Leotar ima gol razliku plus 20, dok gosti imaju gol razliku minus 18.

Pred ovaj meč trener Oleg Ćurić neće moći da računa na Čolića i Sekulovića koji će pauzirati zbog kartona.

Svi u klubu znaju da se bodovi moraju osvajati i kod kuće i na strani ako se želi doći do Prve lige Republike Srpske.

"Idemo od utakmice do utakmice maksimalno koncentrisani. Nama su bodovi neophodni i vjerujem u svoje momke. Pobjedom smo bliže jesenjoj tituli", rekao je Ćurić.

Utakmica u Policama počinje u 14.30 časova.

U sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u 2. kolu Premijer lige BiH za žene ŽKK "Leotar 03" dočekuje ŽKK "Orlovi" iz Banja Luke.

Banjalučanke su veliki dužnici Trebinjkama jer su ih prošle godine pobijedili u finalu Kupa Republike Srpske i polufinalu plej-of.

One u svojim redovima imaju odlične igračice kao što su Rajić, Nikpaljević, Vasilić, Gligić..., a sa klupe ih predvodi trener Dragana Svitlica.

Malene znaju da je pred njima težak protivnik, ali uz borbenost, agresivnost i dobru igru koju su pokazale u prošlom kolu Banovićima može se doći do pobjede koja bi puno značila ovoj ekipi.

"Za godinu dana smo iskusniji i moje igračice će dati sve od sebe i ostaviti srce na parketu. Igraćemo bez Jovane Milaković, a sve ostale igračice su spremne da se suprostave protivniku", rekao je trener Milorad Nadaždin.

Utakmica počinje u 16:00 časova.

Trebinjski premijerligaš KK "Leotar" u 3. kolu "Lige 12" dočekuje KK "Bratunac".

U Trebinje dolaze sa skorom od dvije pobjede ("KK "Promo" u gostima i kod kuće KK "Vogošća").

Prema riječima trenera Mira Vukoja u Trebinje Bratunac  dolazi sa ozbiljnom i iskusnom ekipom, zbog čega se utakmici treba prići maksimalno oprezno.

"Vjerujem u svoje momke da će uraditi ono što se od nas očekuje. Svi igrači će biti spremni za utakmicu", najavio je Vukoje.

Utakmica u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" počinje sa početkom u 19.00 časova.

Za svakog ljubitelja sporta ima po nešto. Iz sva tri kluba pozivaju navijače da dođu da ih podrže u značajnim utakmicama jer ima njihova podrška znači puno.