Policijski službenici Policijske stanice Trebinje su juče, 23. oktobra 2019. godine, lišili slobode lica inicijala V.G. i N.Š. iz Trebinja zbog sumnje da su počinila krivična djela ugrožavanje sigurnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

policija.jpg

Lica se sumnjiče da su juče, oko 13. 30 časova u ulici Nikšićki put u Gorici, dok su se kretala putničkim automobilom marke „Audi“, udarila u zadnji dio putničkog automobila marke „Pežo“, te vozača navedenog vozila vrijeđali i prijetili mu, nakon čega su nogama udarali u vozilo, čime su kod navedenog lica izazvali osjećaj ugroženosti i straha po život i tijelo, dok su mu na vozilu pričinili materijalnu štetu.

Takođe, istog dana i vremena, u navedenoj ulici, lice inicijala V.G. je pričinilo materijalnu štetu i na putničkom automobilu marke „Fiat“.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici Policijske stanice Trebinje su identifikovali i lišili slobode lica inicijala V.G. i N.Š. koja se sumnjiče da su počinila navedena krivična djela.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za krivična djela ugrožavanje sigurnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, nakon čega će se odrediti o stavljanju prijedloga za pritvor.