Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić upriličio je večeras prijem za predstavnike Balkanskog prvenstva u biciklizmu, navodeći da je riječ o jednom od najvećih sportskih događaja koji su u našem gradu organizovani.

prijem gradonacelnik1.jpg

On je istakao da mu je drago što je prvi dan prošao u najboljem mogućem redu, što su učesnici prijatno iznenađeni Trebinjem i što su mnogi od njih imali samo riječi hvale za naš grad.

"Trudimo se da organizujemo važne sportske smotre. Jedan od njih je i Balkansko prvenstvo u biciklizmu, koje se održava u Republici Srpskoj poslije 15 godina", naveo je Ćurić.

Prema njegovim riječima, grad će i u narednom periodu nastaviti sa pružanjem podrške za sve sportske događaje koji su, ujedno, i odlična turistička promocija našeg grada.

Predsjednik Balkanske biciklističke unije Valdimir Kuvalja zahvalio se Ćuriću na podršci, navodeći da je prvi dan takmičenja potvrdio ono u šta su od samog početka vjerovali - Trebinje je najpogodnije mjesto za jedan ovako veliki biciklistički događaj.

On je kazao da će i u narednom periodu u Trebinju organizovati neki od važnih biciklističkih događaja, koji će dodatno predstaviti jug Srpske.

"Naišli smo na vrlo gostoljubljive ljude. Čista petica za sve u Trebinju - od građana do gradskih vlasti", naveo je Kuvalja, koji je i predsjednik Biciklističkog saveza Republike Srpske.

Balkanski šampionat u biciklizmu biće nastavljen sutra.

prijem gradonacelnik2.jpg