U 9. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok FK "Leotar" je u Brčkom pobijedio FK "Ilićka 01" rezultatom 0:2 (0:1).

Fk leotar mladost fudbal1.jpg

Od prvog minuta Trebinjci su nametnuli jak ritam, agresivnom igrom stvarali šanse. Bilo je pitanje kada će gosti povesti, a to se desilo u 25. minutu.

Gol Ristića je prekinuo nadanja oko 150 gledalaca da bi njihovi ljubimci mogli da izdrže nalete Leotara. Nakon ovog gola ritam je malo opao i sa ovim rezultatom otišlo se na odmor.

Tokom drugih 45. minuta igrači Olega Ćurića su imali prilika i rezultat je mogao biti i ubjedljiviji da su igrači iz Polica bili precizniji u završnici.

Pobjedu gostima je potvrdio kapiten Alen Ramić u 89. minutu i na taj način njegova ekipa slavila je sa 0:2.

"Nastavljamo u pravom ritmu i ovo je pravi put ka 1. ligi Republike Srpske", istakao je Ćurić.

Nakon 9. kola Leotar je prvi na tabeli sa 24 boda, a prate ga FK "Drina" iz Zvornika sa 19 i FK "Romanija" iz Pala sa 18 bodova.

U narednom kolu u Trebinje dolazi FK "Famos" iz Istočne Ilidže.

FK "Ilićka 01": Gorančić, Grubešić (od 69. minuta Baljak), Babunović, Trifunović, Pavlović, Arsić, Bojić, Antunović (od 49. minuta Todorović), Krsmanović, Zimonjić, Krstić, Kapikul.

FK "Leotar": Perišić, Čolić, Milić, Andrić, P. Šešelj (od 88. minuta Begenišićj, Ramić, Zečević, Popović, Simović (od 62. minuta Nikolić), Ristić (od 89. minuta Prebiračević), Sekulović.