U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" održana je 14. "Noć šampiona", na kojoj su učestvovali i trebinjski kik-bokseri i ostvarili polovičan uspjeh.

noc sampiona trebinje (3).JPG

U disciplini K1 Draženko Ćosović je pobijedio, a u disciplini lou-kik Zlatko Selimović je poražen od Mihaila Ćulafića, dok je u jedinom boks meču Miloš Budinčić pobijedio.

Nakon boks meča Miloš Budinčić je za veoma kratko vrijeme pobijedio svog protivnika Admira Oglića iz Čapljine, kome je sudija u ringu u prvoj rundi tri puta brojio.

"Uhvatila me malo trema, ali sam se brzo pribrao. Uživao sam u borbi i sudija je nakon tri brojanja prekinuo borbu. Idemo dalje", samouvjereno je rekao Budinčić.

noc sampiona trebinje (4).JPG

U disciplini K1 Draženko Ćosović je pobijedio Aleksandra Danilovića iz Tivta na poene.

"Zadovoljan sam svojom borbom iako uvijek može bolje. Nadam se još boljim rezultatima jer dobri rezultati su podstrek za dalje", istakao je Ćosović.

Nastupu trebinjskih takmičara prethodile su finalne borbe otvorenog kupa u lou-kiku za mlađe uzrasne kategorije, a pobjednici borbi su i Marta Gegović sa Cetinja u kategoriji seniorki, Matej Mučibabić iz Gacka u kategoriji stariji kadeti do 47 kilograma, Nađa Terzić iz Istočnog Sarajeva u kategoriji juniorke do 65 kilograma, Viktor Milić iz Trnova, stariji kadet do 54 kilograma i Elvin Mehić iz Tivta u kategoriji juniora, plus 91 kilogram.

noc sampiona trebinje (2).JPG

Nakon turnira osmijeh na licu trenera Maksima Boškovića sve je govorio. Zadovoljan je rezultatima svojih momaka.

"Selimoviću je ovo prvi meč, ali ima sve predispozicije da izraste u dobrog borca. Ćosović je standardan, pokazao je dobar meč protiv iskusnog Danilovića, ali se Dražen spremao i zasluženo pobijedio. Budinčić je do sada imao par mečeva i ima talenta samo treba da nastavi sa radom, a večeras je bio odličan", rekao je Bošković.

Dosta napora i truda uložili su članovi Boks i kik-boks kluba "Leotar" da sve protekne u najboljem redu.

Zahvaljuju se svima koji su došli jer je ovaj spektakl imao humanitaran karakter.

Na Noći šampiona bilo je oko 50 takmičara iz 15 klubova Republike Srpske, Crne Gore i Federacije BiH.