U osmom kolu Druge lige Republike Srpske FK “Leotar” je na domaćem terenu pobijedio FK “Mladost” iz Gacka sa 6:0 (4:0).

Fk leotar mladost fudbal2.jpg

Utakmica je počela minutom ćutnje za nedavno preminule Zorana S. Sorajića dugogodišnjeg predsjednika kluba i nekadašnjeg trenera Vukašina Višnjevca.

Tokom prvog poluvremena oko 100 gledalaca uživalo je u igri i golovima Trebinjaca.

Goleadu je počeo kapiten Ramić u trećem minutu kada je sa preko 25 metara pogodio mrežu gostiju. Čekalo se 15 minuta za drugi gol, a strijelac je bio opet Ramić na asistenciju Čolića.

Nakon greške domaće odbrane Ćeranić je sam izašao ispred golmana Perišića i njega je prošao, ali upućenu loptu prema golu stiže Sekulović i sa same gol linije spasava mrežu.

Het trikom u 21. minutu, ali ovaj put glavom (na asistenciju Ristića) Ramić je krunisao svoju dobru igru.

Samo pet minuta kasnije Ristić glavom pogađa stativu.

Četvrti gol za domaćina postigao je Sekulović prelijepim udarcem iz šesnaesterca. Ovim rezultatom otišlo se na pauzu.

U drugih 45. minuta domaćini su nastavili sa ofanzivnom igrom. Medan je u 60. minutu na centaršut Milića postigao peti gol za domaćina. Konačan rezultat postavio je Simović u 75. minutu i to je bilo 6:0.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je istakao da su njegovi momci ozbiljno ušli u današnju utakmicu i na početku iskoristili nekoliko šansi.

“Dali smo golove na vrijeme i stvorili još par šansi. U toku prvog poluvremena postigli smo četiri pogotka, a tokom drugih 45. minuta malo je ritam opao, ali smo dali još dva gola i tako završili utakmicu”, rekao je Ćurić.

Nakon osmog kola Trebinjci su na prvom mjestu sa 21 bodom, a u sljedećem kolu gostuju u Brčkom gdje ih dočekuje domaća FK “Ilićka 01”.

FK „ Leotar“: Perišić, Čolić, Milić (od 72. minuta Begenišić), Andrić (od 65. minuta Simović), P. Šešelj, Ramić, Zečević, Medan, Popović, Ristić, Sekulović (od 60. Minuta Simović). Trener: Oleg Ćurić.

FK „Mladost“: S. Guzina, J. Guzina, S. Nikolić, Mrkaić, Mrković, Lozo, Salatić, Goranović (od 60. minuta Avdalović) , Čeranić, Drakul ( od 74. minuta Elek) , Komnenić (od 65. minuta Kuljić). Trener: Željko Popović.