U 7. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok FK "Leotar" je pobijedio u Čajniču domaću FK "Stakorinu" rezultatom 0:2 (0:2).

fk leotar.jpg

Pred oko 150 gledalaca na stadionu "Rakovice" Trebinjci su zasluženo pobijedili i ovom pobjedom su sami zasjeli na prvom mjestu jer je FK "Romanija" izgubila u Brodcu od FK "Jedinstva" 2:1.

Gosti su odlično otvorili utakmicu i već u prvom minutu preko Šešelja poveli. Na taj način osujetili su agresivnog domaćina da preduzme nešto ozbiljno.

Igrači Olega Ćurića su još jedan gol postigli u 42. minutu preko Ramića i na odmor se otišlo sa prednošću gostiju od dva gola.

Tokom drugih 45. minuta gosti su sačuvali prednost i tako odnijeli pun plijen iz Čajniča.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je istakao da su njegovi momci čitavu utakmicu držali pod kontrolom.

"Dobro smo stajali na terenu, udaljili ih od našeg gola i ostaje žal što rezultat nije bio ubjedljiviji. Čestitke momcima na pristupu i zalaganju jer smo danas pokazali da ovakvom igrom možemo ozbiljno računati na vrh tabele", rekao je Ćurić.

Nakon 7. kola Leotar je na prvom mjestu sa 18 bodova, a druga je Romanija sa 15 bodova. U sljedećem kolu na Police dolazi FK "Mladost" iz Gacka.

FK "Stakorina": Marić, Damjanović, Dačević, Todorović, Gigović, T. Tadić, Pjević, Ristanović (od 81. minuta A. Tadić), Katana, Racković (od 89. minuta Bjelogrlić), Đurović (od 62. minuta Simović).

FK "Leotar": Perišić, Čolić, Andrić, Milić, Šešelj (od 89. minuta Begenišić), Ramić, Zečević, Medan, Popović, Ristić (od 89. minuta Simović), Sekulović.