U 6. kolu Druge lige Republike Srpske fudbaleri "Leotara" su na domaćem terenu pobijediili ekipu "Veleža" iz Nevesinja rezultatom 2:1 (1:0).

leotar velez.JPG

Ovo je druga utakmica zaredom u kojoj je tim Olega Ćurića ostvario pobjedu.

U prvom minutu meča Sekulović je postigao gol za Leotar jer je natrčao na loptu i sa pet metara ubacio loptu u mrežu gostiju.

Trebinjci su i u nastavku utakmice nastavili sa dobrom igrom i stvaranjem prilika tako da bilježimo tri dobre šanse i to Ristića u 21. minutu kada njegov šut glavom završio pored gola gostiju, zatim je Zečević u 23. minutu natrčao na odbijenu loptu i pogodio stativu, da bi golman gostiju Zurovac u 38. minutu bio na mjestu i odbranio novi Ristićev šut.

Rezultatom 1:0 završeno je prvih 45. minuta.

Gledaoci su u drugih 45. minuta vidjeli dva pogotka, po jedan u obje mreže. Prvo su domaćini preko Simovića poveli sa 2:0. Nakon njegovog šuta iz mrtvog ugla lopta je prešla gol liniju.

Gosti su smanjili preko Draškovića u 67. minutu kada je njegov šut preko 25. metara završio iza leđa golmana Vukanovića koji je napravio odličnu paradu, ali nije mogao da spriječi gol.

To je bio najljepši potez na utakmici, a gledaoci su strijelca Draškovića nagradili aplauzom.

Do kraja utakmice nije bilo promjena tako da je ostalo 2:1.

Narednog vikenda Trebinjci gostuju u Čajniču gdje ih čeka FK "Stakorina".

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić rekao je da su njegovi igrači u prvom poluvremenu odigrali solidno i da su imali kontrolu tokom čitave utakmice.

"Na kraju smo primili gol iz jednog šuta, ali bitni su bodovi", istakao je Ćurić.

FK "Leotar": Vukanović, Čolić, Milić (od 46. minuta Aćimović), P. Šešelj, Ramić (od 65. minuta O. Šešelj), Zečević, Begenišić, Popović, Simović, Ristić (0d 69. minuta Nikolić), Sekulović. Trener: Oleg Ćurić.

FK "Velež": Zurovac, Kalem, Kovačević, Drašković, Stajić, Repović, Mrkajić, Radović, Ivanišević, Ivezić (od 46. minuta Šarenac), Radojčić (od 46. minuta Vujičić). Trener: Mijat Mišeljić.