Približavanje jeseni prepoznajemo po tome što su večeri svježije, a mrak pada ranije. Mada i dalje možemo da nosimo kratke šortseve i majice kratkih rukava, uveče nam veoma često zatreba nešto čime bismo se ogrnuli.

ponco stil.jpg

Eksperti kažu da je pred nama pravi period za pončo. Pončo se lako kombinuje sa drugim odjevnim predmetima, uglavnom je lak za održavanje, a možete ga koristiti nebrojano puta, uz razne autfite.

Pončo djeluje šik i daje notu boho stila, pa će upotpuniti modne kombinacije i za festivale. Kako da ga stilizujete, saznajte u nastavku teksta.

Ovaj komad odjeće možete nositi i kao haljinu. U ovom slučaju, naravno, izaberite pončo koji je dovoljno dugačak, pa bi dužina ponča trebalo da odgovara dužini haljine u kojoj se osjećate komotno. Pončo uparite sa štiklama ili čizmama preko koljena, a autfit dovršite helankama u istoj nijansi u kojoj su i čizme. Ovako ćete postići iluziju dugih nogu i izbalansiraćete gornji dio tijela.

ponco haljina.jpg

Pončo uklopite s kaišem. Ukoliko se plašite da ćete se izgubiti u svom tom materijalu, pončo ustručite kaišem. Na ovaj način ćete postići izgled pješčanog sata, a nećete izgledati kockasto. Trik: namjestite pončo tako da se vidi djelić majice ili haljine koju nosite ispod. Ovako ćete djelovati mršavije.

ponco kais.jpg

Pončo možete korisititi i za svečane autfite. Autfit za izlazak upotpunite pončom. Obucite omiljeni visoko ustručeni šorts, usku majicu i čizmice do gležnjeva, na štiklu. Ukoliko ne stavite kaiš, obratite pažnju da ne obučete previše slojeva, jer ćete tako stvoriti nepotrebne izbočine. 

ponco sorts.jpg

Trend je da se pončo kombinuje i sa sportskim modnim kombinacijama. Iskombinujte pončo s tipično sportskim autfitom i, vjerujte nam, biće vam udobno cijeli dan.

ponco sportski.jpg

Ukoliko niste za isprobavanje novih trendova, klasika je uvijek dobar izbor. Kombinacija pončo-farmerice-majica-štikle-koloritni modni detalji, je uvijek dobitna. Za opušteniji izgled, odaberite duži pončo.

ponco klasik.jpg

Pončo je ove sezone pun pogodak. Ako ga nemate u svom ormanu, što prije u kupovinu. Vodite računa da je izbor štikli uz pončo vrlo bitan. 

Više dame će odlično izgledati u šarenim i jarkim cipelama, dok bi one niže trebalo da izaberu obuću iste boje kao što su pantalone, ili da izvuku nude štikle iz cipelarnika.