Polazak u vrtić je velika promjena u životu svakog djeteta, jer iz sigurne i zaštićene porodične sredine djete ulazi u jednu novu i nepoznatu sredinu u kojoj važe drugačija pravila i u kojoj se sprovodi ritam života na koji nisu navikli. Socijalizacija u okruženju koje nije porodica, ali svakako sigurnom, suštinska je za razvoj deteta.

laboratorija aqualab plus trebinje (9).jpg

Aqualab plus laboratorije, shvataju koliko je važno da djeca budu u društvu druge djece i podržavaju ulazak u grupu njegovih novih prijatelja. Kako se trudimo da smo uz Vas i Vaše porodice u svim važnim momentima, Aqualab plus laboratorije, samo za Vaše mališane, organizuju posebnu akcija za polazak djeteta u vrtić. Ova akcija je tradicionalna i sprovodi se svake godine u isto vreme!

U okviru priprema za polazak u vrtić u svim našim laboratorijama u Republici Srpskoj, tokom mjeseca septembra, organizovali smo posebnu akciju, 15 odsto popusta na sljedeće analize:

- Bris ždrjela bakteriološki i mikološki

- Bris nosa bakteriološki

- Jaja crijevnih parazita i crijevne protozoae (feces)

KAO POSEBAN DOPRINOS OVOM VAŽNOM DOGAĐAJU SAMO U AQUALAB PLUS LABORATORIJAMA, MOŽETE DOBITI UZ OVAJ PANEL I GRATIS ANALIZU CJELOKUPAN PREGLED URINA SA SEDIMENTOM

Napomena:

Bris se uzima ujutro prije jela i pranja zuba. Ako se bris uzima tokom dana vremenski razmak od uzimanja hrane do uzimanja brisa treba da bude najmanje 2h. Briseve radi mikrobiološke analize ne treba uzimati ukoliko je pacijent pod antibiotskom terapijom.

Za analizu crijevnih parazita iz fecesa, uzima se od sveže stolice deo veličine lješnika u posudu za stolicu sa kašikicom koja je pričvršćena na poklopcu.

Potrebno je doneti za analizu urin sakupljen u bočici i to je prvi jutarnji urin, srednji mlaz (srednji mlaz znači da treba pustiti da prvi mlaz urina oteče ).

Laboratorija raspolaže sa savremenom opremom i stručnim kadrom koje će svim korisnicima biti na raspolaganju radnim danima od 7.00 do 20.00 sati, a subotom od 7.00 do 14.00 časova.

Možete da uradite i do 4.000 različitih analiza iz oblasti biohemije, hematologije, mikrobiologije, genetike, patohistologije.

Sve informacije o možete da dobijete i na telefone: +38759/962-400, +38759/962-500 i +38766/625-625, kao i putem imejl adrese: trebinje@aqualab.ba.

LABORATORIJE VAŠE PORODICE