Policijski službenici Policijske stanice Trebinje, su juče oko 20.30 časova, lišili slobode lica inicijala P.M.T. i P.M.T., državljani Rumunije, za koja postoji sumnja da su počinila krivino djelo prevara.

policija.jpg

Naime, policijskim službenicima Policijske stanice Trebinje, oko 15.00 časova je prijavljeno da su dva nepoznata lica, jednom licu iz Trebinja prodali naftu koju je lice platilo, a kada je istu sipalo u svoje vozilo, shvatilo je da je prevareno jer se vozilo nije moglo staviti u pogon.

Operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da su mogići izvršioci ovoga djela državljani Rumunije, kao i da su isto krivično djelo počinili i na području Policijske uprave Foča.

Istok dana oko 20.30 časova, policijski službenici su na magistralnom putu M-6, u mjestu Badnjače, opština Ljubinje zaustavilili vozilo marke „Lancia Libra“ u kome su se nalazila pomenuta lica, koja su nakon utvrđenog identiteta lišena slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju. Nakon kompletiranja i dokumentovanju predmeta, lica će se uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati nadležnom Tužilaštvu.