PROMO, kao i VIP karte za spektakularni koncert Lepe Brene u Gradu Sunca u Trebinju su rasprodate u rekordnom roku. U prodaji je i dalje PARTER po cijeni od 15 maraka, zato požurite kako biste nabavili kartu na vrijeme.

lepa brena.jpg

Ulaznicu možete da kupite preko sistema kupikartu.ba na KORZOU (ispred Hercegovačke kuće), te u GRADU SUNCA.

„Ostala su još samo dva dana do velikog koncerta Lepe Brene u Gradu Sunca. Karte su gotovo razgrabljene, a svi oni koji žele uživati u ovom jedinstvenom muzičkom spektaklu, treba da čim prije nabave svoju kartu, jer je broj ograničen“, navodi se u saopštenju organizatora koncerta agencije Star Travel.

Ljetni koncert Lepe Brene, nakon 30 godina u Trebinju je planiran za 16. avgust, a pjevačica uveliko zna šta će pjevati trebinjskoj publici. Očekuje nas mnoštvo balada po kojima je Brena poznata, ali i veselih pjesama uz koje možemo zaplesati.

Dolazeću u Trebinje da najavi spektakularni koncert Brena nije mogla da sakrije emocije koje je vežu za Dučićev grad.

„Iz Trebinja sam uvijek nosila lijepe uspomene, sve je nevjerovatno, tanano, puno istorije. Svuda sam prolazila kao „tajfun“ nigdje se nisam zadržavala. Kada smo ulazili u Trebinje vraćale su mi se uspomene i...“, ističe Lepa Brena brišući suze sa lica.

„Uvjek nešto jurimo, porodica, obaveze, posao… nikako da uživamo. Uživaćemo 16. avgusta sa svim generacijama, očekujem fantastičnu atmosferu“, kaže Lepa Brena.

Organizator koncerta je agencija Star Travel.