Povodom koncerta 16. avgusta u Gradu sunca, konferenciju za medije danas je održala Lepa Brena.

Lepa brena trebinje.jpg

Svoju radost i zadovoljstvo nije krila što će nakon 31 godine ponovo održati koncert u Trebinju, poručujući da je Trebinje zaslužilo da dođe ranije i najavi koncert.

Lepa Brena današnju konferenciju za štampu počela je pričom da se sjeća koncerata u Trebinju i Bileći kada je njen suprug Boba Živojinović bio sa njom.

"Sjećam se da sam nakon 15 dana uz dva uzastopna koncerta dnevno bila posljednja u tom nizu koncerata. Iz ovog prelepog grada nosim uspomene zato što Trebinje ima toliko istorije i lepote koje svako može da vidi i doživi. Tada sam radila koncerte i prelazila kao tajfun i ništa nisam viđala u tim gradovima jer se mnogo žurilo i radilo", kaže Brena.

Sada, kad je prolazila kroz Trebinje, vraćale su joj se uspomene i krenule su joj suze.

Kada pitaju Lepu Brenu šta će to biti na koncertu - ona im uvijek odgovara biće pjesme, emocija, uspomena, razmjene pozitivne energije.

"U Trebinju je rođen moj zet Zoran Stojanović koji živi sa mojom sestrom sada u Kanadi i jako će se obradovati kada čuje da sam došla u njegov rodni kraj. Imam mnogo prijatelja koji su služili vojsku u Bileći i Trebinju i sećam se da sam imala dva koncerta u Bileći i oba su bila puna vojske i bilo je fantastično", rekla je Lepa Brena.

Svi su uvjereni da će na koncert doći ljudi iz okolnih gradova jer se na svakom mjestu traži karta.

Koncert je u organizaciji kompanije "Star Travel" iz koje obećavaju koncert na visokom nivou.