Na području Policijske uprave Trebinje, 4.7.2019. godine evidentirana su četiri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode. 

stop-policija.jpg

Policijskoj stanici Nevesinje prijavljeno je da je jedno ili više nepoznatih lica 3.7.2019. godine, uz upotrebu podesnog alata i fizičke snage, provalilo prozor jedne porodične kuće i otuđilo veću količinu novca. U toku je rasvjetljavanje krivičnog djela „Teška krađa“. 

Policijskoj stanici Trebinje, prijavljeno je da je lice inicijala A.B. provalilo vrata porodične kuće, te fizički napalo jedno lice.

U toku je dokumentovanje krivičnog djela „Narušavanje nepovredivosti stana“, „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Tjelesna povreda“.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su kod lica inicijala B.Đ. pronašli i oduzeli dva celofanska zamotuljka sa zelenom biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

U toku je dokumentovanje prekršaja u skladu sa Zakonom o proizvodnji i prometu opojnih droga, nakon čega slijedi podnešenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka.