Na području Policijske uprave Trebinje, 31.7.2019. godine evidentirana su tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

policija-tuzilastvo-trebinje.jpg

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da je lice inicijala M.M., počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. 

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da je lice inicijala M.B., počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Policijska stanica Gacko je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da je lice inicijala Ž.V., počinilo krivično djelo telesna povreda“.

Policijska stanica Ljubinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog sumnje da je lice inicijala D.V., počinilo krivično djelo „ugrožavanje javnog saobraćaja.