Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, su juče, 23. jula 2019. godine identifikovali lica inicijala D.D. i M.D. iz Ilidže, koja su upravljala putničkim automobilom čija je krađa prijavljena isti dan. 

policija1.jpg

Policijskoj stanici Trebinje je 23. jula 2019. godine, oko 20.40 časova prijavljeno da je nepoznato lice ili više njih otiđilo putnički automobil marke „Mercedes GLE 350 D“ sa parking prostora, u ulici Vuk Karadžić u Trebinju.

Odmah, po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici Policijske uprave Trebinje su izvršili blokadu svih putnih pravaca na području Policijske uprave Trebinje, te istog dana u 21.50 časova u ulici Tvrdoški put, opština Ljubinje, locirali i zaustavili navedeni putnički automobil. 

Lica inicijala D.D. i M.D., koja su se nalazila u vozilu su privedena u prostorije ove Uprave na dalju kriminalističku obradu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji je naložio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama na dalju tužilačku odluku.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog događaja.