Četvrtfinalnim utakmicama, nastavljena je Olimpijada u malom fudbalu, a polufinale su izborile ekipe "Hrupjela", "Gorica", "Donje Police" i "Gornja Hrupjela".

olimpijada (2).JPG

U večerašnjim utakmicama koje su igrane u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", "Hrupjela" su u prvoj utakmici sa 4:1 (3:0) bila bolji od "Bregova".

Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Milivojević, Milojević, Vujović i Milić, a počasni pogodak postigao je Šešlija.

Nakon penala "Donje Police" bile su bolje od "Gučine".

U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1 (0:0). Povele su "Donje Police" preko Berdovića, a "Gučina" je izjednačila golom Popovića.

U penal seriji "Donje Police" su bile bolje rezultatom 8:7.

Treća četvrtfinalna utakmica bila je isto zanimljiva, a slavila su "Gornja Hrupjela" koja su bila bolja od "Tini" sa 1:0 (0:0). Gol za prolazak u polufinale postigao je Janjoš.

"Gorica" je u posljednjoj četvrtfinalnoj utakmici sa 4:0 (2:0) bila bolja od "Mokrih Dolova". Pogotke su postigli dva Lojović, Ramić i golman Perišić iz svog golmanskog prostora.

U srijedu su na rasporedu polufinalni susreti, a sastaju se u 20.00 časova "Hrupjela" - "Gorica", a u 21.00 čas "Donje Police" - "Gornja Hrupjela".

Predigra polufinalnih utakmica u seniorskoj kategoriji je finalni meč u Maloj olimpijadi - kadeti, gdje se u 19.00 časova sastaju "Hrupjela" - "Glavna ulica Bemix".

Veliki broj ljubitelja malog fudbala ispunili su tribine Sportske dvorane, a svi su uživali u dobroj, kvalitetnoj i efikasnoj igri ekipa.

olimpijada (1).JPG