Ako ste mislili da su jednodjelni kupaći kostimi zaostavština nekih prošlih vremena i moda koja je trebalo da ostane u prošlom vijeku – varate se. Postoji bezbroj varijanti jednodjelnih kupaćih kostima koje pristaju i mlađim i starijim generacijama.

jednodjelni kupaci sa pojasom (1).jpg

Ovog ljeta se jednodjelni kupaći kostimi vraćaju na modnu scenu u punom sjaju. Krojevi su moderniji nego prije, a tu je i dodatni aksesoar - pojas.

U nastavku sa vama dijelimo verzije jednodjelnih kupaćih kostima, koje su na nas ostavile poseban utisak. 

Jednodjelni kupaći kostim zanimljivog dezena, daje utisak optičke iluzije. Okrugla i upadljiva šnala pojasa i sunčane naočare mačkastog oblika, doprinose retro izgledu.

Riječ je o kupaćem kostimu u kome ćete se osjećati sigurno i opušteno, a istovremeno će privlačiti poglede na plaži.

Ukoliko birate elegantni izgled, čak i kada je u pitanju izbor kupaćeg kostima, predlažemo da razmotrite jednobojni kupaći sa zanimljivim pojasom.

jednodjelni kupaci sa pojasom (2).jpg

Bijela boja uvijek ističe preplanuli ten.

Za glamurozan izgled, odaberite narandžasti kostim koji je sječen nisko ispod grudi, dok je gornja polovina nabrana.

jednodjelni kupaci sa pojasom (1).png

Ako ste spremni za dubok izrez i gola leđa, ovakav kroj je idealan za vas. Pojas dolazi do izražaja, čak i kada je u istoj boji kao kupaći kostim. Šik izgledu doprinosi i ogrlica zlatne boje i upadljive sunčane naočare.

Dizajneri kupaćih kostima inspiraciju pronalaze svugdje, pa su kreirali i kupaći kostim inspirisan haljinama stare Grčke. Gornji dio kostima slobodno pada preko crnog pojasa, vezanog u mašnu.

Ovaj kroj je posebno zanimljiv pripadnicama ljepšeg pola koje imaju manje grudi, jer gornji dio vizuelno povećava.

jednodjelni kupaci sa pojasom (3).jpg

Za ljubitelje boja i šara, predlažemo izbor jednodjelnog kupaćeg sa prugastim dezenom. Gornji i donji dio kostima su različitih boja, a razdvaja ih pojas intenzivno plave nijanse.

Ovakav kupaći kostim možete uklopiti i u sportski stil. Bez bojazni se upustite u omiljene vodene aktivnosti. 

Nadamo se da ste i među jednodjelnim kupaćim kostimima, pronašle primjerak koji vam je oduzeo dah. Jednodjelni kupaći su praktični, pogotovo ako želite da prikrijete neke nesigurnosti.

Smatramo da je pojas zanimljiv detalj i da daje šik momenat i definiše struk.