Na stadionu "Aleksandar Masleša" odigrane su utakmice trećeg kola grupe "B" 63. Olimpijade u malom fudbalu – „Jelen kup 2019“.

IMG_20190715_56635.jpg

U ovom kolu ekipe "Mokri dolovi" i "Gornja Hrupjela" pobijedili su svoje protivnike.

U prvoj utakmici "Mokri dolovi" su rezultatom 4:1 (2:1) bili bolji od "Tini Stanica". Golove za pobjednika postigli su Simović dva, Jelačić i Burani, dok je Tomašević bio jedini strijelac za poraženu ekipu.

"Gornja Hrupjela" su u drugoj utakmici večeri bila bolja od "Bregova" sa 5:2 (4:2). U prvom poluvremenu gledaoci su uživali u dopadljivoj i efikasnoj igri obje ekipe i viđeno je šest golova, a u drugom poluvremenu postignut je samo jedan gol.

Trostruki strijelac za "Gornja Hrupjela" bio je Janjoš, a po jedan su dali Milojević i Šušić, a za "Bregove" strijelci su bili Joksimović i Milošević (autogol).

Nakon trećeg kola u grupi "B" tablica izgleda ovako : "Gornja Hrupjela" imaju 6 bodova, "Gučina" i "Mokri dolovi" imaju 4, "Bregovi" 3, a posljednja je "Tini Stanica" sa 0 bodova.

Sutra se igraju utakmice četvrtog kola grupe "A" u kojima se sastaju: od 20.00 časova "Stari grad"-"Gorica", a od 21.00 čas "Hrupjela"-"Tini".

Slobodna je ekipa "Donje Police".