Trebinjska Turistička organizacija je juče mještanima Zlatibora i turistima koji su tamo boravili priredila promociju turističke ponude našeg grada sa ciljem predstavljanja svega onoga što Trebinje može ponuditi gostima koji ga posjete.

Promocija zlatibor2.jpg

Ovo je prvi put da se Trebinje području Zapadne Srbije predstavlja na ovaj način, a aktivnost je priređena kao rezultat odlične saradnje koju su uspostavile turističke organizacije Trebinja i Zlatibora.

U pitanju je uzvratna posjeta s obzirom na to da je u maju Turistička organizacija Zlatibor uz svoj KUD predstavila zlatiborski kraj stanovnicima Trebinja, medijima, ali i turistima.

Akcenat promocije stavljen je na gastro ponudu, kulturu i tradiciju Trebinja i Hercegovine, pa su sa tom namjerom kao direktna podrška na Zlatiboru boravili predstavnici Hercegovačke kuće sa širokim asortimanom proizvoda, ali i predstavnici veterana GKUD “Alat Svislajon”.

Za Turističku organizaciju Trebinja, ali i za Trebinje generalno, ova promocija bila je od velikog značaja zbog činjenice da je Zlatibor svojevrstan dragulj turističke ponude Srbije i jedna od najznačajnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija regiona.

Promocija zlatibor3.jpg