Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Počela 63. Olimpijada u malom fudbalu, 10 ekipa u borbi za novog šampiona (Video)

Na stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša" počela je Olimpijada u malom fudbalu - tradicionalno kvartovsko takmičenje koje se održava po 63. put uz učešće 10 ekipa podijeljenih u dvije grupe.

olimpijada u malom fudbalu 2019.jpg

Otvarajući Olimpijadu, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Zoran Milošević je naglasio da je najveća vrijednost Olimpijade održavanje jedne uspješne tradicije i podsticanje timskog rada, solidarnosti i jačanje duha psihofizičkih osobina i humanosti.

"Ovo kvartovsko takmičenje uspješno odolijeva vremenima i Trebinje je po njemu odavno postalo prepoznatljivo", naveo je Milošević.

Komesar Olimpijade Petar Čolović rekao je da po prvi put na Olimpijadi igra deset ekipa, ali da vjeruje da će mečevi, kao i uvijek ranije, bitiuzbidljivi i zanimljivi publici.

Nagradni fond je ostao isti kao i prošle godine pa će pobjednik dobiti 3.000 KM, drugoplasirana ekipa 1.000 KM, a trećeplasirana 600 KM.

Prvog dana takmičenja, odigrane su dvije utakmice "A" grupe u kojoj je branilac trofeja "Hrupjela" rezultatom 14:2 pobijedio "Stari grad".

olimpijada 2019.JPG

U drugoj utakmici večeri "Gorica" je sa "Donjim Policama" odigrala 2:2, nakon čega se pristupilo izvođenju penala u kojim je bolja bila ekipa Gorice rezultatom 4:2.

Sutra veče na programu je prvo kolo grupe "B" u kome se sastaju "Mokri Dolovi" i "Gučina" i "Bregovi i "Tini Stanica".

Organizator Olimpijade je Javna ustanova "Trebinjesport", a pokrovitelj Grad Trebinje.

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja