Muškarac S.R. koji je pucao u svoju suprugu, prema posljednjim informacijama, u kritičnom je stanju, a hospitalizovan je u Kliničkom centru u Podgorici, rekao je portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

hitna pomoc.jpg

Vukanović je naveo da je današnjom obdukcijom tijela stradale žene LJ.R. iz Trebinja konstatovano da se na glavi nalazi jedna prostrelna rana usljed koje je nastupila trenutna smrt. 

On je rekao da je na osnovu uviđaja i snimaka sa nadzornih kamera utvrđeno da je S.R. juče oko 15.30 časova došao u službene prostorije Zavoda za zdravstveno osiguranje i iz pištolja ubio svoju suprugu, a nakon toga pucao sebi u glavu. 

Prema njegovim riječima, juče oko 19.10 časova Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da se u službenoj prostoriji Zavoda za zdravstveno osiguranje Republike Srpske nalaze tijela dva lica, muško i žensko. 

"Odmah po saznanju policijski službenici, dežurni tužilac i služba hitne medicinske pomoći izašli su na lice mjesta, gdje je konstatovano da jedno lice daje znake života i prebačeno je u prostorije Hitne pomoći u Domu zdravlja Trebinje, a nakon toga u Klinički centar u Podgorici", naveo je Vukanović.