Drugo izdanje knjige "Priče iz RatoMira" novinara Ratomira Mijanovića u potpunosti je prodato, a uskoro će iz štampe izaći treće izdanje koje će zadovoljiti sve veću potražnju za ovim prvjencem našeg sugrađanina.

promocija knjige price iz ratomira trebinje (5).JPG

Zainteresovanost za knjigom, koju čine 23 ratne priče, prevazišla je i očekivanja samog autora, a njeni kupci su od Trebinja, Beograda i Banjaluke preko Moskve, Kazanja, Pariza i Minhena do Čikaga, Njujorka i Melburna.

"Jedan naš Hercegovac, koji želi da ostane anoniman, rekao mi je da će finansirati treće izdanje. Ono bi se vrlo brzo trebalo naći pred čitaocima koji još uvijek traže svoj primjerak ove knjige", kaže Mijanović.

Mijanović otkriva i da uveliko radi i na pisanju druge knjige, čija će tematika biti, takođe, period odbrambeno-otadžbinskog rata.

Vjeruje da će i ona izazvati veliku pažnju čitalačke publike, ali i kritike.

A kritika je više nego jasna - jedna ovakva knjiga trebala je izaći mnogo ranije, ali nikada nije kasno.

Ova knjiga se, kažu oni koji su je čitali, ne ostavlja dok se u cjelosti ne pročita. U svakoj priči osjeti se autorova emocija iskazana na tužan ili srećan način.

Zato se sa nestrpeljenjem očekuje njen nastavak, o čemu će TrebinjeLive.info, kao i do sada, obavještavati svoje čitaoce.