Moramo se i pohvaliti, ali i zahvaliti svima vama koji svakodnevno čitate portal TrebinjeLive.info. Protekli jun je najposjećeniji mjesec u devetogodišnjem radu najčitanijeg i najuticajnijeg portala u istočnoj Hercegovini.

POSJETA ZA JUN 2019. (2).png

Tokom proteklih 30 dana, "Gugl analitika" zabilježila je više od 770.000 posjeta i preko 2.130.000 pregleda stranica, što u prevodu znači da imamo posjetu kao svi ostali portali u Hercegovini zajedno!

Svakog dana, u prosjeku, sesija je bila oko 25.500 čitanja. Sa ovom cifrom ne mogu se pohvaliti ni pojedini portali velikih medijskih kuća u Republici Srpskoj i BiH.

U odnosu na jun prošle godine, zabilježili smo rast od čak 360.000 posjeta, dok je broj korisnika veći za oko 60.000.

U proteklom periodu uveli smo video servis, koji polako ali sigurno dobija svoje redovne gledaoce.

U narednom periodu planiramo širenje portala, a naši programeri i redakcijski tim uveliko rade na pronalasku najboljih rješenja. Vjerujemo da će ono što ćemo vam predstaviti do kraja godine biti dodatni motiv da posjetite TrebinjeLive.info.

posjeta jun 2019.png

Trudimo se da prikažemo objektivnu sliku iz Trebinja i Hercegovine, a pred nama je još dosta rada i ulaganja u moderne tehnologije, te afirmisanje svršenih novinara da osjete sve prednosti, ali i nedostatke ovog posla.

Zato ćemo uskoro naš tim proširiti novim ljudima koji će na sebe preuzeti budućnost portala TrebinjeLive.info, a koji žele da uče, rade i spremni su da se izbore za svaku informaciju i uspješno savladaju svaki izazov.

Vrijeme je za neke nove klince!

Još jednom, HVALA vam što ste nam omogućili ovaj veliki rezultat. Trudićemo se da budemo još bolji, obećavamo! A ako imate zamjerki - greške prihvatamo i pokušavamo da se ne ponove.

BROJKE

770.000+ ukupna posjeta u junu 2019.

25.500+ prosječna dnevna posjeta

2.130.000+ ukupan pregled stranica

130.000 korisnika.

tblive-cover-fb.jpg