U Odjeljenju za inspekcijske i poslove komunalne policije odlučili su da stanu na kraj neregistrovanih i pokvarenim vozila na javnim površinama, koja narušavaju sliku grada, ali i koja su vremenom postala mini deponije za odlaganje različitih vrsta otpada.

auta stara (2).JPG

Načelnik ovog Odjeljenja Đorđe Miljanović kaže da su danas uklonili sva napuštena vozila parkirana na javnim površinama u neposrednoj blizini "Neimarstva", dok će ovu akciju u narednim danima nastaviti u svim dijelovima šireg centra grada, s posebnim osvrtom na Bregove, Tini, Ložionu i Mokre Dolove.

"Pored vozila koja smo danas uklonili više se nije moglo prolazili od smeća i neprijatnog mirisa. Tek smo počeli, akciju nastavljamo u narednim danima", istakao je Miljanović.

Vlasnici ovih vozila imaju mogućnost da preuzmu svoje vozilo u roku od 15 dana uz plaćanje predviđenih naknada, u suprotnom firma koja ih je prevezla postaje njihov vlasnik.

U narednim danim, saznaje TrebinjeLive.info, inspekcija će naložiti rušenje više nelegalnih objekata u užem centru Trebinja, čiji vlasnici nisu podnijeli zahtjev za legalizaciju.

auta stara (3).JPG

auta stara (1).JPG