Sa novom ljetnom turističkom sezonom Grad Sunca dobio je i nove smještajne kapacitete. U funkciji je 60 luksuznih apartmana, sa 320 ležajeva. I tek što su opremljeni, svi su i popunjeni.

bijeli grad trebinje (6).jpg

Najatraktivniji turistički kompleks u regiji ugostio je 550 učesnika Sportskih radničkih igara vodovoda  Srpske, što je najmasovnije okupljenje ovog tipa do sada u Trebinju.

Nakon tri dana druženja, takmičenja na sportskim terenima, zabave i  uživanja u hercegovačkoj gastronomiji gosti pakuju kofere prezadovoljni i puni utisaka.

„Trebinje se pokazalo kao pun pogodak za organizaciju igara, a Grad Sunca odličan domaćin koji je profesionalno odgovorio svim našim zahtijevima. Smještaj je odličan, uslovi za održavanje sportskih takmičenja vrhunski i sigurno je da ćemo se ponovo vratiti u vaš lijepi grad“, poručili su predstavnici Vodovoda iz Istočnog Sarajeva.

bijeli grad trebinje (5).jpg

Ekipa iz Kotor Varoši kaže da je uživala u svemu, a hercegovačke vedre noći u kompleksu Grada Sunca su nevjerovatne.

Trebinjci su se pokazali kao dobri domaćini ali i dobri sportisti.

U Gradu Sunca imaće koji dan da se spreme za nove goste. Ponovo njih nekoliko stotina. Utorak im stižu predstavnici Sindikata uprave, a nakon toga i Akva park sa svim sadržajima otvara vrata za posjetioce.

Više od 500 smještajnih jedinica u Gradu Sunca

bijeli grad trebinje (4).jpg

Hotel Panorama sa 27 luksuznih apartmana za goste je sa istančanim ukusom i visokim zahtijevima. Ništa manje luksuza očekuje vas i u Bijelom Gradu gdje sve miriše na kvalitet. Tamo su otvoreni Blok A i B sa 320 smještajnih jedinica. Da su u ovom kompleksu na sve mislili pokazuje i izgradnja jednostavnih ali udobnih apartmana i soba za sportiste, učesnike sportskih škola i programa… Sportski  centar „Olimp“ raspolaže sa 100 jedinica.

Sve sadržaje gradila je domaća operativa, a tako će biti i u nastavku izgradnje kompleksa Grada Sunca.

Bijeli Grad takođe je opremila trebinjska firma Dineco.d.o.o a kako  izgleda pogledajte u nastavku:

bijeli grad trebinje (7).jpg

bijeli grad trebinje (3).jpg

bijeli grad trebinje (1).jpg

bijeli grad trebinje (2).jpg

/Sponzorisani članak-BAM Consulting/