U 29. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok FK "Leotar" je juče u Bileći pobijedio FK "Drina HE" iz Višegrada sa 3:1 (2:0).

fk leotar fudbal (2).JPG

Trebinjci su u posljednjoj utakmici u ovoj sezoni u Bileći prikazali solidnu igru u kojoj su od početka pokazali gostima da se nemaju čemu nadati.

Nikolić je u 18. minuti postigao svoj prvi gol na utakmici, a osam minuta i drugi gol koji je bio njegov 13 u ovoj polusezoni. Ovim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugih 45. minuta viđena su još dva gola i to po jedan u mreži domaćina i gostiju. Prvo je Janjić u 53. minutu doveo Leotar u vođstvo od 3:0, a gosti su preko Damjanovića u 62. minutu smanjili na 3:1, što se ispostavilo kao konačan rezultat.

U posljednjem kolu Leotar gostuje u Pilicama gdje ga dočekuje domaća FK "Budućnost".

FK "Leotar": Perišić (od 72. minuta Vukanović), Mladen Perović, Andrić, Vučić, Janjić, Zečević, Čolić, Begenišić (od 44. minuta Asanović), Mićunović, Ristić, Nikolić (od 46. minuta Ćeranić). Trener: Oleg Ćurić.

FK "Drina HE": Bojanović, Vuković, Damjanović, Marković, Baranac (od 54. minuta Vrećo), Pejović, Krsmanović, Mitrašinović, Nešković, Gračanin. Trener: Jadranko Janjić.