Izgradnja modernog igrališta na Tini kasni zbog loših vremenskih uslova, ali se već primjete njegovi prvi obrisi koji nagovještavaju da će ova mjesna zajednica imati najljepše mjesto za igru u Trebinju.

igraliste tini (1).jpg

Predsjednik mjesne zajednice Dražen Vujović navodi da se radovi izvode svakog dana kada to vremenski uslovi dozvole, te da je kiša značajno usporila dinamiku izvođača.

"Moram da pohvalim 'Rad građevinar'. Zaista su na dobar način pristupili radovima. Vjerujem da ćemo za mjesec dana imati najuslovnije igralište u gradu", naveo je Vujović.

Tinjanin Dragan Pavić kaže da je igralište samo jedna od novina u ovom naselju, navodeći da je nedavno završen i dio Kolubarske ulice, promijenjen veći dio rasvjetnih tijela, te postavjen usporivač saobraćaja.

"Ima još dosta posla, ali se svakodnevno nešto novo radi", navodi Pavić.

Za naredni period u mjesnoj zajednici se nadaju da će biti dovršeno postavljanje novih led rasvjetnih tijela na postojeće bandere, te postavljena javna rasvjeta u novoizgrađenom dijelu Kolubarske ulice.

Tu je, navode, i promjena pločnika, izgradnja novog parkinga, uređenje zelenih površina.

igraliste tini (2).jpg

Za izgradnju novog igrališta na Tini grad je izdvojio 172.000 KM.

Radovi podrazumijevaju rekonstrukciju postojećeg igrališta i izgradnju dječijeg igrališta.

Biće postavjena nova ograda oko postojećeg fudbalskog terena, te mobilijar oko dječijeg igrališta – tobogani, klackalice i ljuljaške.

Biće dograđena i postojeća tribina na fudbalskom igralištu i izgrađena tri reda nove tribine

Igralište će biti osvijetljeno reflektorima, što će stvoriti uslove i za igranje i druženje u noćnim časovima.