Na Drugom međunarodnom takmičenju u modernim plesovima "Mo Stars Mediteran Open dance 2019." koje je održano u Mostaru, članovi Plesnog kluba "Maris" iz našeg grada zasjenili su sve klubove, osvojivši pregršt medalja.

maris nastup mostar (1).jpg

U grupnoj konkurenciji, "Maris" je osvojio prva mjesta u "Mini grupa 'Barbie girls'", "Hiphop grupa juniori B" i "Maris kids hip hop grupa", te druga mjesta “Maris crew hip hop formacija" i "Mini formacija Love".

U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji "hiphop solo mini" Ana Sparavalo je osvojila prvo, Lara Sredanović drugo, a Anja Milić treće mjesto.

U kategoriji "hiphop solo kids" Anica Radulović je osvojila prvo mjesto.

U kategoriji "hiphop solo A i B djeca" Leona Đorđević i Jovana Stevović su bila prve, Emilija Skočajić druga i Anđela Hamović treća.

U kategoriji "hiphop solo djeca 2" Marija Čolić je bila prva, a Mara Nožica druga.

U kategoriji "hip-hop solo juniori B" Isidora Spaić je bila prva, Marija Grujević druga i Katarina Šupić treća.

maris nastup mostar (2).jpg

U kategoriji "hiphop solo juniori" Viktorija Vujičić je osvojila prvo, a Saška Gudelj drugo mjesto, koje su osvojile i drugo mjesto u kategoriji dueta.

U kategoriji "hiphop duo djeca 2" prvo mjesto je pripalo Mari Nožici i Mariji Čolić.

Nagradu za najviše izlazaka na podijum dobila je Lara Sredanović, koja je osvojila i besplatnu kotizaciju za Rimini (Italija) 2020. godine.

Na ovom takmičenju učestvovalo je više od 1.800 učesnika u starosnoj dobi od tri do 35 godina iz 43 plesna kluba iz regiona.

Prikazano je više od 300 koreografija pred deset sudija iz Hrvatske, Srbije Makedonije, Ukrajine i BiH.

Takmičenje organizovao Plesni studio "Mo Stars".

maris nastup mostar (3).jpg